SALAM PERKENALAN

By aisyah elsa - 5/08/2018 05:48:00 pm

salam perkenalan.

aku tak siap lagi proses editing blog ni. ni pun aku cuba cuba untuk post.

aku pernah ada blog dulu tahun 2013 masa aku tingkatan 3. blog tu pun sampai sekarang masih ada tapi ntahlahaku taknak guna. menjengkelkan sangat blog aku dulu hahaha sebab aku guna blogskin. like seriously guys, aku guna blogskin dengan tulisan kecik kecik, blog ada lagu, blog kabur kabur.

thats why aku taknak blog tu hahahaha. takpelah aku mulakan hidup baru dekat sini. blog lama aku pun aku tak berapa nak aktif sangat. dulu aku buat blog pun sebab ikut kawan yang ada blog. tapi ilmu mengenai blog ? takdak.

kalau ibaratkan blog aku dulu dengan bisnes, gulung tikar aku weh hahaha. teruk benor perangai dulu. dulu aku suka buat eksperimen edit dekat blog tu yang tak berapa nak post sangat.

harapnya dengan blog aku sekarang, aku akan jadi blogger yang berjaya. ewah ewahhhh

okey, back to tajuk aku.

SALAM PERKENALAN GUYS.

nama aku aisyah. sekarang umur dah 20. young adult. aku rasa cukuplah aku cerita dua benda tu sebab next entry aku cerita lagi mengenai aku. lagipun aku tahu takkan ada yang baca post ni hahaha so i dont need to put more efforts here.

thats all for today. bye


  • Share:

You Might Also Like

11 Yang Hebat

  1. Hello! Your first follower is here hehe lawa la blog akak Ni!!
    Happy blogging ❤🌹

    Www.mylittlestoryi.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. heylo! second follower here :D do visit mine toooo

    www.fezahra.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ala.. tak sempat jadi 1s Follower hahahaa. Salam perkenalan Aisyah. Muda lagi ni nak banding kak ayu hehehe. keep on writing, semoga ia dapat jadi terapi diri dan inspirasi buat orang lain :)

    ReplyDelete
  4. hai salam perkenalan aisyah

    ReplyDelete
  5. Salam kenal kak aisyah :) terima kasih sudi singgah

    ailya-saffaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Salam kenal dan salam ramadhan selamat berblogging

    ReplyDelete
  7. Hai Salam perkenalan Aisyah, terima kasih kerana follow blog zumal, ni zumal singgah followback tau. Salam Ramadhan juga...

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan :) Terimakasih dtg singgah blog saya hee. Keep in touch :)

    ReplyDelete
  9. Hi adik . akak rabia berumur 22 tahun.salam perkenalan.

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan :)
    Done follow blog awak :D

    ReplyDelete

Tinggalkan komen ? Terima kasih