GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

By aisyah elsa - 8/02/2018 02:33:00 pm

( at least follow tiga syarat je)


HADIAH

Giant Teddy  
seperti dalam banner di atas



SYARAT PENYERTAAN

1. Follow Blog Diyana Tjuman (scroll kat follower gadget)
2. Follow Facebook Page @DT's BLOG
3. Follow Facebook Page @Cubre Mi Foundation Ranau
4. Follow Instagram @diyanatjuman
5. Copy banner diatas
6. Buat entry tajuk "GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com"(backlink tau!)
7. Tinggalkan komen korang kat bawah dengan link entry 



PENGUMUMAN!

  • Giveaway ni akan terbatal jika hanya terdapat 9 penyertaan.
  • Hadiah akan ditambah sekiranya giveaway mendapat sambutan. *If :)
  • Giveaway berlangsung bermula 28 Julai 2018 hingga 18 Ogos 2018.
  • Pemenang akan dipilih dan diumumkan pada 20 Ogos 2018.




hai guys. this is my first time join giveaway ni. hadiah yang ditawarkan sangat menarik dan syarat senang je. as a girl, memang akan suka teddy bear. aku nak sangat beli teddy bear ni tapi duit selalu tak mengizinkan huaaaaaaa sob sob sob
nak harap boyfriend belikan ? boyfriend pun takde huaaaaaaa 

so disebabkan ini, aku nak bukak tabung harapan teddy bear aisyah. rakan rakan internet bolehlah menderma sorang 4 ringgit untuk aku beli teddy bear, tak cukup aku tambah. onz tak geng ?

okeyyy serious balik. aku join ni sebab nak cari pengalaman giveaway, mana tahu satu hari nanti aku boleh bukak giveaway jugak kan ?
join giveway ni pun buat kerja blogwalking aku jadi senang. makin banyak dah blog yang aku follow.

oh ya, aku dah buat semua syarat tu kecuali instagram sebab aku takde instagram.

1. Follow Blog Diyana Tjuman (scroll kat follower gadget)

2. Follow Facebook Page @DT's BLOG

3. Follow Facebook Page @Cubre Mi Foundation Ranau
syarat seterusnya pun settle. 

semoga tuan giveway ni sentiasa murah rezeki. insyallah

  • Share:

You Might Also Like

29 Yang Hebat

  1. Best of luck, sis.. Semoga ada rezeki untuk awak, dari new follower #33..

    ReplyDelete
  2. Godd luck...SA membalas kunjungan

    http://www.suriaamanda.com/2018/07/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  3. Goodluck sis :)
    Ekin singgah disini yaa.. Jemput singgah blog ekin juga :):)
    http://asyiqinroslee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya dalam giveaway ni.. GOOD LUCK

    ReplyDelete
  5. Good luck aisya.. Miga dimurahkan rezeki.. Done follow awak balik terima kasih sudi singga blog unni.. Cantik blog awak..

    ReplyDelete
  6. terima kasih sudi join giveaway pertama saya =)
    rajinnya printscreen banyak-banyak page

    good luck tau ;)

    ReplyDelete
  7. Salam, Fiza singgah BW dan follow dari segmen yang sama.
    https://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  8. datang dr segmen yg sama... all the best sis

    ReplyDelete
  9. Good luck Aisya... Done follow

    ReplyDelete
  10. Gut luck aisya.. Tq follow www.leaazleeya.com.. Im follow back.. 😉😉😉

    ReplyDelete
  11. good luck Aisyah.
    CF follow sini pulak ye #69
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  12. All the best, dik. Moga ada rezeki untuk GA ni :)

    ReplyDelete
  13. Singgah sini semoga dipermudahkan dalam giveaway ini.

    Kalau boleh buang verification robot ni ya...nanti lebih ramai singgah sini

    ReplyDelete
  14. Good luck Aisyah. Kak Feni follower ke 76.

    ReplyDelete
  15. NEW FOLLOWER 95
    SINGGAH DARI GA YANG SAMA
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  16. drop by and follow u :) mellyacrayola.blogspot.com

    Good Luck!

    ReplyDelete
  17. wahh rajinnya buat entry details cani. goodluck ! singgah dr GA yg sama

    ReplyDelete
  18. Good luck! AE Mrs. A pun join GA yang sama

    ReplyDelete
  19. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

    ReplyDelete

Tinggalkan komen ? Terima kasih