Leave Here

Thursday, 2 August 2018

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

( at least follow tiga syarat je)


HADIAH

Giant Teddy  
seperti dalam banner di atas



SYARAT PENYERTAAN

1. Follow Blog Diyana Tjuman (scroll kat follower gadget)
2. Follow Facebook Page @DT's BLOG
3. Follow Facebook Page @Cubre Mi Foundation Ranau
4. Follow Instagram @diyanatjuman
5. Copy banner diatas
6. Buat entry tajuk "GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com"(backlink tau!)
7. Tinggalkan komen korang kat bawah dengan link entry 



PENGUMUMAN!

  • Giveaway ni akan terbatal jika hanya terdapat 9 penyertaan.
  • Hadiah akan ditambah sekiranya giveaway mendapat sambutan. *If :)
  • Giveaway berlangsung bermula 28 Julai 2018 hingga 18 Ogos 2018.
  • Pemenang akan dipilih dan diumumkan pada 20 Ogos 2018.




hai guys. this is my first time join giveaway ni. hadiah yang ditawarkan sangat menarik dan syarat senang je. as a girl, memang akan suka teddy bear. aku nak sangat beli teddy bear ni tapi duit selalu tak mengizinkan huaaaaaaa sob sob sob
nak harap boyfriend belikan ? boyfriend pun takde huaaaaaaa 

so disebabkan ini, aku nak bukak tabung harapan teddy bear aisyah. rakan rakan internet bolehlah menderma sorang 4 ringgit untuk aku beli teddy bear, tak cukup aku tambah. onz tak geng ?

okeyyy serious balik. aku join ni sebab nak cari pengalaman giveaway, mana tahu satu hari nanti aku boleh bukak giveaway jugak kan ?
join giveway ni pun buat kerja blogwalking aku jadi senang. makin banyak dah blog yang aku follow.

oh ya, aku dah buat semua syarat tu kecuali instagram sebab aku takde instagram.

1. Follow Blog Diyana Tjuman (scroll kat follower gadget)

2. Follow Facebook Page @DT's BLOG

3. Follow Facebook Page @Cubre Mi Foundation Ranau
syarat seterusnya pun settle. 

semoga tuan giveway ni sentiasa murah rezeki. insyallah

29 comments:

Shikin Razali said...

Best of luck, sis.. Semoga ada rezeki untuk awak, dari new follower #33..

Amanda Suria said...

Godd luck...SA membalas kunjungan

http://www.suriaamanda.com/2018/07/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

Asyiqin Roslee said...

Goodluck sis :)
Ekin singgah disini yaa.. Jemput singgah blog ekin juga :):)
http://asyiqinroslee.blogspot.com/

Bro Ahmad said...

Semoga berjaya dalam giveaway ni.. GOOD LUCK

Kak Wawa said...

good luck aisya..")

Unni Anje said...

Good luck aisya.. Miga dimurahkan rezeki.. Done follow awak balik terima kasih sudi singga blog unni.. Cantik blog awak..

vitamin Syaza said...

goodluck aisya :)

Diyana Tjuman said...

terima kasih sudi join giveaway pertama saya =)
rajinnya printscreen banyak-banyak page

good luck tau ;)

fiza linolie said...

Good luck Aisya 😄

Hafiza AizZawa said...

Salam, Fiza singgah BW dan follow dari segmen yang sama.
https://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

Sheila Adziz said...

datang dr segmen yg sama... all the best sis

CikLa Shahril said...

Good luck Aisya... Done follow

Lea Azleeya said...

Gut luck aisya.. Tq follow www.leaazleeya.com.. Im follow back.. 😉😉😉

Rabiahtul Adawiyah said...

goodluck

Fieza Sani said...

Good Luck ..

Nurul Faiz said...

good luck Aisyah.
CF follow sini pulak ye #69
salam perkenalan

Farrah MF said...

All the best, dik. Moga ada rezeki untuk GA ni :)

aRzMoHa said...

Singgah sini semoga dipermudahkan dalam giveaway ini.

Kalau boleh buang verification robot ni ya...nanti lebih ramai singgah sini

Shafyqah Azahar said...

goodluck!

Safeni Feni said...

Good luck Aisyah. Kak Feni follower ke 76.

adianiez AIDA said...

good luck :)

Shahida Dzulkafli said...

All the best..

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

NEW FOLLOWER 95
SINGGAH DARI GA YANG SAMA
http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

fiza linolie said...

Good luck Aisya 😊

Mellya Musa said...

drop by and follow u :) mellyacrayola.blogspot.com

Good Luck!

dear anies said...

slmt berjaya!

aeinna Musa said...

wahh rajinnya buat entry details cani. goodluck ! singgah dr GA yg sama

Mrs. A said...

Good luck! AE Mrs. A pun join GA yang sama

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

#jombercontest
#kisahhidupku

🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼