Leave Here

Wednesday, 1 August 2018

wordless wednesday & hello august




11 comments:

Ana Suhana said...

Wah relax by the pool tu memang best. Lagi2 relax atas pelampung flamingo.

Ibu Dilah said...

rilex dekat pool dgn cari tempat makan baru tu best.. haha

vitamin Syaza said...

hai dear assalamualaikum! salam kunjung balas. akak suka ogos sebab ogos macam awesome sangat hehe. wah best2 to do list tuuu.. akak follow ya :)

Syah BaNu said...

hi, done follow sini..follower ke 36 :)

Shahida Dzulkafli said...

Assalamualaikum.. hye awak.. salam perkenalan.. done follow sini.. #37

aizamia 3 said...

Relax by the pool tu.. wah! Heavennya kalau dapat.. ;)

Sheila Adziz said...

baru satu je buat clean off my desk... hehe

Shafyqah Azahar said...

eh dah ogos lah!

adianiez AIDA said...

ogos = gonna be great utk saya. in shaa Allah.
anniversary kawin ke 15. aduhai :)
bila da jadik mcm aida ni, hmmmm memang malas dah nak amik tahu hal org.
lotsa reading.
lotsa writing & blogging ha ha ha ha...
bersendirian.

Shahida Dzulkafli said...

Ala.. Nak try a new brunch spot tu yang cam susah..

dear anies said...

marilah dtg sini tlg bersihkan meja sy ni hah dah mcm tongkang pecah da ni ;-)